Ultimate Brânză La Grătar

Ultimate brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1127 calorii. Pentru $ 3.47 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 68 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, brânză comte, brânză parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Bacon final Bug-ul lui, porumb & Avocado brânză la grătar & @ RudisGlutenFree Say concurs brânză & # Giveaway, Final Brânză La Grătar, și Final Brânză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aranjați slănina pe un suport de copt așezat peste o tigaie de foi într-un singur strat și prăjiți timp de 20 până la 30 de minute, până se rumenesc frumos.
Se scurge pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și se taie în bucăți de 1 inch.
Între timp, combinați maioneza, muștarul, parmezanul, 1 1/2 lingurițe sare și 1/2 linguriță piper într-un bol mic.
Așezați 12 felii de pâine pe o scândură și întindeți fiecare ușor cu unt. Întoarceți feliile și întindeți-le pe fiecare cu generozitate cu amestecul de maioneză. Nu neglija colțurile!
Încingeți brânzeturile într-un robot de bucătărie echipat cu cel mai mare disc de grătar și combinați. Distribuiți slănina uniform pe jumătate din feliile de pâine. Puneți 1/3 cană de brânză rasă uniform deasupra slăninei și deasupra cu feliile de pâine rămase, cu sosul în jos.
Între timp, încălziți o presă electrică panini. Când presa este fierbinte, gătiți sandvișurile timp de 3 până la 5 minute în loturi până când pâinea este prăjită și brânza este topită. Se lasă să se răcească timp de 2 minute.
Tăiați în jumătate și serviți cald.
Sursă foto: Quentin Bacon