Ulei de nucă și vinetă de arpagic

Ulei de nucă și vinetă de arpagic
Uleiul de nucă și Vinaigreta de arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 3 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 290 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare kosher, oțet de vin, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Semințe De Muștar-Vinetă De Arpagic, Salată tocată cu vinetă de arpagic, și Salată de roșii și Avocado cu vinetă de lămâie-arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați uleiuri de nucă și semințe de struguri sau canola într-un castron mic sau o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BolBol
2
Așezați arpagicul, oțetul și muștarul într-un castron mediu, nereactiv și bateți pentru a combina. Stropiți încet în amestecul de ulei, amestecând continuu, până când tot uleiul este încorporat. Se condimentează cu sare și piper după gust și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
OțetOțet
ArpagicArpagic
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista