Ulei de măsline ton Poșat cu Caper și vinetă de măsline

Uleiul de măsline Poșat ton cu Caper și vinaigrette de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 568 calorii, 40g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $9.04 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, zahăr granulat, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Piadină de măsline cu salată de rucola și vinetă de Caper, și Ulei de măsline Tunan Braconat infuzat cu cimbru, lămâie și șalotă.
Instrucțiuni
Braconați coaja de ton și zdrobiți cățelul de usturoi și un vârf de sare într-o pastă, fie cu un mortar și pistil, fie prin tocat și apoi zdrobindu-l cu partea unui cuțit de bucătari.
Combinați pasta de usturoi, rozmarinul, 1 linguriță. sare și piper într-un castron mic.
Adăugați suficient ulei pentru a transforma amestecul de condimente într-o pastă netedă, aproximativ 1/2 linguriță. Frecați pasta peste tunva fi rar.
Lăsați tonul să stea la temperatura camerei aproximativ o oră.Poziționați un raft în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 107°.măsurați grosimea fripturilor de ton și adăugați aceeași adâncime de ulei într-o tigaie de 10 inci cu față dreaptă.
Se încălzește la foc mic până când uleiul ajunge la 49°, 2 până la 3 minute.
Puneți fripturile de ton în ulei într-un singur strat și transferați imediat tigaia în cuptor. Braconați până când câteva picături mici albicioase se ridică la suprafața tonului și Centrul peștelui este roz, 25 de minute. Faceți vinaigreta în timp ce peștele braconează, combinați pătrunjelul, caperele, măslinele, usturoiul, oțetul și zahărul într-un blender și amestecați până la o pură grosieră. Cu motorul pornit, turnați uleiul de măsline prin orificiul din capacul blenderelor și pur până la încorporare. Gustați pentru sare (este posibil să nu aibă nevoie) și lăsați-o deoparte.
Transferați tonul într-o grătar pentru a se scurge câteva minute.
Se servește cu vinaigreta lingură peste fiecare friptură.
40, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
2, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019