Ulei de măsline-somon Pocat cu piure de mere Dijon și tort de cuscus

Ulei de măsline-somon Pocat cu piure de mere Dijon și tort de cuscus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Braconat cu ulei de măsline cu piure de mere Dijon și tort de cuscus. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 778 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, apă, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Ulei de măsline-somon Pocat cu piure de mere Dijon și tort de cuscus, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Somon pocat cu piure de Avocado și salată de mazăre.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, gătiți merele în suc de mere. Când merele sunt moi, scurgeți merele, dar rezervați sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați merele într-un blender cu muștar Dijon. Se amestecă la mare, adăugând sucul rezervat, puțin câte puțin, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
MărMăr
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă cuscusul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 1 1/2 căni de apă clocotită în cuscus, acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Apoi, amestecați pătrunjelul, tarhonul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Condimentează amestecul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CuscusCuscus
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
ApăApă
SareSare
5
Adăugați ouăle și făina și amestecați până când sunt groase și lipicioase. Formați amestecul în 4 bucăți porționate uniform. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți 4 linguri de ulei de măsline. Gatiti prajiturile in uleiul incins pana se rumenesc, rasucind la jumatate si scurgeti pe prosoape de hartie pentru a indeparta excesul de ulei. Păstrați prăjiturile cu cuscus calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CuscusCuscus
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
6
Într-o cratiță mare și adâncă, combinați 1 litru de ulei de măsline cu un vârf bun de sare și piper alb și aduceți la foc mic. Condimentați fileurile de somon cu sare și piper negru și adăugați-le în uleiul din oală, asigurându-vă că sunt complet scufundate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Piper NegruPiper Negru
Piper AlbPiper Alb
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați mai mult ulei de măsline, dacă este necesar. Se fierbe la foc mic și se scoate somonul după 15 minute. Nota bucătarului: somonul va fi gătit mediu în acest moment. Dacă doriți să fie bine făcut, continuați să-l gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
8
Pentru a servi, așezați un pic de spanac sau rucola pe fiecare farfurie, deasupra cu o prăjitură cu cuscus și somonul. Topim somonul cu o lingură de piure de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MerePiure De Mere
CuscusCuscus
RucolaRucola
SpanacSpanac
SomonSomon
9
Se servește cald.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista