Ulei de măsline-somon Pocat cu piure de mere Dijon și tort de cuscus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Braconat cu ulei de măsline cu piure de mere Dijon și tort de cuscus. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 778 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, apă, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Ulei de măsline-somon Pocat cu piure de mere Dijon și tort de cuscus, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Somon pocat cu piure de Avocado și salată de mazăre.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță la foc mediu, gătiți merele în suc de mere. Când merele sunt moi, scurgeți merele, dar rezervați sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați merele într-un blender cu muștar Dijon. Se amestecă la mare, adăugând sucul rezervat, puțin câte puțin, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Dijon
Măr
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă cuscusul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați 1 1/2 căni de apă clocotită în cuscus, acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Apoi, amestecați pătrunjelul, tarhonul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Condimentează amestecul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Cuscus
Tarhon
Pătrunjel
Piper
Apă
Sare
5
Adăugați ouăle și făina și amestecați până când sunt groase și lipicioase. Formați amestecul în 4 bucăți porționate uniform. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți 4 linguri de ulei de măsline. Gatiti prajiturile in uleiul incins pana se rumenesc, rasucind la jumatate si scurgeti pe prosoape de hartie pentru a indeparta excesul de ulei. Păstrați prăjiturile cu cuscus calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Cuscus
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Într-o cratiță mare și adâncă, combinați 1 litru de ulei de măsline cu un vârf bun de sare și piper alb și aduceți la foc mic. Condimentați fileurile de somon cu sare și piper negru și adăugați-le în uleiul din oală, asigurându-vă că sunt complet scufundate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Piper Negru
Piper Alb
Ulei De Măsline
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați mai mult ulei de măsline, dacă este necesar. Se fierbe la foc mic și se scoate somonul după 15 minute. Nota bucătarului: somonul va fi gătit mediu în acest moment. Dacă doriți să fie bine făcut, continuați să-l gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Somon
8
Pentru a servi, așezați un pic de spanac sau rucola pe fiecare farfurie, deasupra cu o prăjitură cu cuscus și somonul. Topim somonul cu o lingură de piure de mere.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.