Ulei De Măsline Somon Braconat
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru repertoriul dvs., somonul Braconat cu ulei de măsline ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 248g de grăsime, și un total de 2349 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.03 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână lămâie, semințe de coriandru, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cina În Seara Asta: Somon Braconat Cu Ulei De Măsline, Ulei de măsline somon Braconat cu galbenele și sparanghel, și Ulei de măsline-somon Braconat cu hrean proaspăt.
Instrucțiuni
Echipament Special: pânză de brânză, sfoară de măcelar
Așezați aromaticele-usturoiul, cimbrul, coaja de lămâie, coriandrul și frunzele de dafin-în pânză de brânză. Legați-vă într-un plic.
Adăugați uleiul într-o tigaie mare cu față dreaptă și aruncați plicul. Aduceți tigaia la foc mediu și lăsați să fiarbă timp de 15 minute.
Lăsați somonul să ajungă la temperatura camerei și condimentați generos cu sare.
Adăugați fileurile de somon în tigaie cu uleiul de măsline.
Lăsați peștele să gătească în ulei timp de 15 până la 17 minute.
Scoateți din ulei cu o spatulă de pește pe o farfurie înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court râul rus Pinot Noir ( jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.