Rețeta tăiței Singapore cu creveți și varză chineză ar putea satisface pofta ta chineză în jur 15 minute. Această rețetă face 4 porții cu 445 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de morcov, ceapă de primăvară, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Varza chinezească se prăjește cu tăiței de orez, carne de porc și coriandru, Fidea Din Singapore, și Fidea Din Singapore.
Instrucțiuni
1
Dacă folosiți tăiței uscați, așezați într-un vas rezistent la căldură, acoperiți cu apă clocotită și lăsați la macerat 5 minute sau urmați instrucțiunile ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se scurge bine.
3
Între timp, încălziți uleiul într-un wok și amestecați ghimbirul timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați pudra de curry și gătiți încă 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați varza și morcovul și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
6
Se amestecă împreună bulionul, zahărul și oțetul și se adaugă în tigaie cu creveții, mugurii de fasole și tăiței scursi. Gatiti pana se incalzeste, apoi amestecati prin ceapa primavara, impartiti intre boluri si serviti cu un strop de ulei de ardei iute si sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
3 Picături De Sos De Soia
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.