Tăiței pentru Anul Nou: tăiței cantonezi cu supă de rață prăjită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tăiței pentru Anul Nou: tăiței cantonezi cu supă de rață prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $2.23 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți apă, ghimbir, yu choy și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cinci bucăți de tăiței de longevitate pentru Anul Nou de la tăiței asiatici ușori, Supă persană de Anul Nou cu fasole, tăiței și ierburi (Ash-e-reshteh), și Taitei De Viață Lungă De Anul Nou Chinezesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți tăiței uscați până când sunt puțin mai moi decât al dente, aproximativ 3 minute sau 2 minute dacă tăiței sunt proaspeți.
Se scurge, se clătește în apă rece și se lasă deoparte să se scurgă din nou.
Se toarnă amestecul de bulion într-o cratiță și se adaugă vinul și ghimbirul. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Adăugați verdeața și gătiți până când sunt doar ofilite și fragede; nu gătiți prea mult.
Adăugați rața—aproximativ 3 până la 5 bucăți de persoană-și 2 sau 3 linguri de sos pe care magazinele le împachetează cu rața. Gatiti pana cand bulionul revine la fierbere.
Se ia de pe foc și se adaugă sare după gust.
Clătiți tăiței fierți cu un ibric cu apă clocotită pentru a se încălzi și slăbi.
Scurgeți bine și împărțiți tăiței uniform între patru boluri mari de tăiței. Acoperiți fiecare castron cu câteva verdeață, bucăți de rață și o linguriță de scallion.
Scoateți și aruncați ghimbirul din bulion, dacă doriți. Puneți bulionul fierbinte peste toppinguri și tăiței și serviți imediat.
Notă: nu lăsați tăiței să stea prea mult timp în bulionul fierbinte, deoarece vor absorbi lichidul și își vor pierde textura masticabilă.