Tăiței Dan Dan cu verdeață de muștar Murat
Fidea Dan Dan cu verdeață de muștar murat este un fără lactate felul principal. O porție conține 414 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, linguine, ulei de susan asiatic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Tăiței asiatici cu verdeață proaspătă și murată, Supă de tăiței de vită Sichuan cu verdeață de muștar Murat, și Fidea Potlikker cu verdeață de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert. Într-un castron mic, amestecați 1 lingură de sos de soia cu rachiul, sosul hoisin și amidonul de porumb. Amestecați amestecul în carnea de porc măcinată.
Într-un castron mic, bateți pasta de susan cu oțetul și restul de 2 linguri de sos de soia până se omogenizează. Într-o cratiță mică, încălziți uleiurile de chili și susan.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mare timp de 30 de secunde.
Adăugați amestecul de pastă de susan și fierbeți timp de 1 minut.
Se adaugă bulionul și se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați carnea de porc măcinată condimentată și gătiți la foc moderat, rupând carnea cu o spatulă, până când este gătită, aproximativ 3 minute. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc.
Adăugați bok choy în apa clocotită și gătiți până la verde strălucitor, aproximativ 10 secunde. Folosind o lingură cu fante, transferați bok choy în 4 boluri mici. Gatiti taiteii in apa clocotita pana la al dente, aproximativ 3 minute.
Se scurge bine și se transferă în boluri.
Turnați sosul peste tăiței și lingurați carnea de porc măcinată deasupra.
Garnisiți cu verdeața de muștar murat și scallions și serviți.