Tăcerea piciorului o ' Lamb

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Tăcerea piciorului o ' miel ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 368 calorii, 50g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar puternic, frunze de mentă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Miel Exohiko (miel, spanac și brânză umplute parcele Phyllo), Piure de miel Colorado și ceapă caramelizată cu esență de fenicul de miel, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos de tigaie proaspătă de struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați aproximativ căței de usturoi în robotul de bucătărie.
Adăugați menta și repetați.
Adăugați zahărul brun, sarea, piperul, muștarul și uleiul și amestecați într-o pastă.
Întindeți pasta uniform pe partea de carne a fripturii.
Rotiți piciorul într-o formă prăjită și legați-l cu sfoară de măcelar de bumbac. Foc 2 litri (în valoare de 1 coș de fum) de cărbune (bucată naturală este cel mai bun). Când cărbunele este ușor acoperit cu cenușă cenușie, împărțiți cărbunii în 2 grămezi și mutați-i în părțile îndepărtate ale aragazului. Închideți capacul și lăsați grătarul să se încălzească. Apoi, așezați mielul, cu pielea în sus, pe mijlocul grătarului fierbinte.
Adăugați crengile de rozmarin la brichetele de cărbune și închideți capacul și grătarul. După 20 de minute, rotiți friptura și rotiți-o la 180 de grade. Introduceți termometrul sondei în friptură și continuați să grătați până când atinge o temperatură internă de 135 de grade, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Scoateți friptura la 135 de grade.
Scoateți sfoara măcelarului din friptură. Acoperiți cu folie și odihniți-o timp de 15 minute înainte de servire.