Turtă Dulce Nanaimo Baruri
Gingerbread Nanaimo baruri ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 163 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, unt, pudră de cremă de păsări și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Nanaimo Bars, Nanaimo Bars, și Nanaimo Bars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți stratul inferior: topiți untul într-o cratiță mare.
Adăugați fursecuri sfărâmate, nucă de cocos și nuci pecan. Se amestecă până se combină. Apăsați ferm într-o tigaie bine unsă și căptușită cu pergament de 8 x 8 inci; încercați să faceți amestecul cât mai plat posibil în tigaie.
Se lasă să se răcească aproximativ 30 de minute.
Pregătiți stratul de mijloc: într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul, smântâna, pudra de cremă și zahărul cofetarilor împreună până când sunt foarte ușoare și pufoase.
Răspândiți peste stratul inferior, având grijă să îl întindeți cât mai plat și uniform posibil.
Așezați tigaia în frigider în timp ce pregătiți toppingul.
Pregătiți stratul superior: într-o cratiță medie sau un cazan dublu, topiți ciocolata albă la foc mic până se toarnă.
Turnați-l peste al doilea strat (Mijlociu) și întindeți-l ușor cu o spatulă pentru a asigura o acoperire uniformă (dar lucrați cu atenție, deoarece ciocolata caldă va începe să se stabilească rapid odată ce lovește stratul răcit de dedesubt și, dacă sunteți prea puternic, veți rupe stratul delicat de cremă.
Imediat după adăugarea toppingului de ciocolată albă, garnisiți cu fursecurile suplimentare sfărâmate. Scorați barele pentru a le tăia mai ușor odată ce ciocolata se stabilește. Se răcește timp de 30 de minute sau până când toppingul este setat înainte de a tăia în bare.