Turta dulce de dovleac necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Încercați Turtă Dulce De Dovleac, Turtă Dulce De Dovleac, și Plăcintă Cu Turtă Dulce Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor două tigăi de pâine de 9x5 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-o amestecare mare, combinați zahărul, uleiul și ouăle; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
3
Adăugați apă și bateți până se omogenizează bine. Se amestecă dovleacul, ghimbirul, scorțișoara de ienibahar și cuișorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Scorțișoară
Dovleac
Ghimbir
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Apă
4
În castron mediu, combinați făina, sifonul, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați ingrediente uscate în amestecul de dovleac și amestecați doar până când toate ingredientele sunt amestecate. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când scobitoarea iese curată, aproximativ 1 oră.