Turtă Dulce De Dovleac
Turta dulce de dovleac necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Încercați Turtă Dulce De Dovleac, Turtă Dulce De Dovleac, și Plăcintă Cu Turtă Dulce Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor două tigăi de pâine de 9x5 inch.
Într-o amestecare mare, combinați zahărul, uleiul și ouăle; bate pana se omogenizeaza.
Adăugați apă și bateți până se omogenizează bine. Se amestecă dovleacul, ghimbirul, scorțișoara de ienibahar și cuișorul.
În castron mediu, combinați făina, sifonul, sarea și praful de copt.
Adăugați ingrediente uscate în amestecul de dovleac și amestecați doar până când toate ingredientele sunt amestecate. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când scobitoarea iese curată, aproximativ 1 oră.