Turkey Scallopini și Ravioli de Squash cu unt brun de afine
Turcia Scallopini și Ravioli Squash cu unt de afine maro necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 338 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, bulion de pui, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca o farfurie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Squash Butternut Și Ravioli Mascarpone Cu Unt Brun De Alune, Scallopini de vițel cu unt brun și capere, și Ravioli Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 4 litri de apă ușor sărată la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Între două foi de folie de plastic, puneți bucăți de piept de curcan la o grosime uniformă de 1/4 inci cu un ciocan de carne. Dacă nu aveți un ciocan de carne, partea din spate a unei tigaie va funcționa bine. Puteți face acest lucru cu o zi înainte și lăsați-le depozitate în folia de plastic, pliate unul pe celălalt. Puteți cere, de asemenea, un măcelar bun să taie și lira curcan pentru tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Toată Turcia
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
Tigaie
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Înveliți ușor bucățile de curcan cu făină și îndepărtați excesul; scufundați în ouă bătute și apoi dragați în pesmet. Când uleiul este fierbinte, se adaugă bucăți de curcan. Nu aglomerați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ulei De Măsline
Toată Turcia
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Lăsați să se rumenească 2-3 minute, apoi întoarceți-vă pentru a găti a doua parte, încă 30 de secunde până la 1 minut. Curcanul se va găti foarte repede și se va usca dacă este prea gătit. Când ați terminat, scoateți-o pe o foaie de copt sau platou și păstrați-o caldă. Nu spălați tava sote!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
5
Pentru a face sosul, adăugați unt în tigaie și puneți-l la foc mediu-mare. În același timp, aruncați ravioli în apa clocotită. Când untul începe să devină maro deschis, adăugați salvie proaspătă. Se amestecă câteva secunde; apoi se adaugă afine și se sotează până când pielea începe să izbucnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Salvie Proaspătă
Ravioli
Unt
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați melasă, oțet balsamic și bulion, răzuind fundul tigaiei pentru a ridica toată aroma curcanului. Se fierbe până când afinele sunt moi și sosul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 12-15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Asigurați-vă că gustați sosul pentru condimente înainte de a-l turna peste curcan!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Sare și Piper
Afine
Condimente
Melasă
Toată Turcia
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Testați ravioli pentru coacere în aproximativ 3 minute-ciupiți marginile aluatului; ar trebui să fie fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Aluat
8
Scurgere. Aranjați 1/4 din raviolis de persoană pe farfurii fierbinți și stratificați o bucată de curcan peste ravioli. Sosul de lingură peste ele.