Turcia-Spanac Wraps

Turcia-Spanac Wraps
Turcia-spanac Wraps este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 32 de porții cu 36 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați curcan, tortilla de făină, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Spanac Curcan Împachetări, Spanac Grecesc-Împachetări De Curcan, și Resturi De Curcan De Ziua Recunoștinței-Împachetări De Curcan.

Instrucțiuni

1
Întindeți fiecare tortilla uniform cu dip. Aranjați frunzele de spanac uniform peste scufundare până la 1 inch de marginea superioară. Se acoperă cu un singur strat de felii de roșii. Strat uniform felii de curcan peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Felii De RoșiiFelii De Roșii
TomateTomate
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Toată TurciaToată Turcia
2
Începând cu marginea de jos, înfășurați strâns fiecare tortilla. Înfășurați rulourile individual în folie de plastic. Refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Pentru a servi, tăiați capetele inegale ale rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Tăiați rulourile în felii de 1 inch; aranjați pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista