Turcia Polpettone Sandwich-Uri
Sandvișurile polpettone din Turcia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 493 calorii, 50g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți marinara, sos worcestershire, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Încercați Turcia Polpettone, Chiftele de curcan (Polpettone di Tachino), și Polpettone Două Moduri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți curcanul într-un castron.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția mozzarella și lucrați-le ușor cu mâna. Împărțiți amestecul în 12 bucăți egale. Aplatizați fiecare piesă într-o bucată rotundă. Top 6 din patties cu o bucată de mozzarella și apoi cu un al doilea patty, făcând 6 polpettones. Cu mâna, apăsați marginile împreună pentru a le sigila și pentru a face patch-uri de grosime uniformă.
Presărați ambele părți ale tortelor cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc moderat.
Adăugați ulei de măsline la o adâncime de 1/8 inch. Când uleiul este fierbinte, adăugați cele 6 patties. Gatiti pe 1 parte pana se rumeneste usor, aproximativ 1 1/2 minute, apoi intoarceti si gatiti pe a doua parte pana se rumeneste, cu 1 pana la 2 minute mai mult.
În timp ce prăjiturile se gătesc, încălziți sosul marinara într-o tigaie adâncă.
Adăugați prăjiturile gătite în sos. (Sau scurgeți uleiul din tigaie și adăugați sosul de roșii direct în prăjituri.)
Puneți câteva linguri de mozzarella rasă deasupra fiecărei plăcinte. Fierbeți prăjiturile în sos timp de aproximativ 4 minute, până când brânza se topește.
Asamblați sandwich-ul: puneți câteva linguri de sos și 1 polpettone pe o rolă divizată. Se acoperă cu puțin mai mult sos și se servește imediat.
Notele lui Michael: pentru cel mai ușor polpettone, lucrați amestecul cât mai puțin posibil.