Turcia Kielbasa Kebabs cu ardei și fenicul

Turcia Kielbasa Kebabs cu ardei și fenicul
Turcia Kielbasa Kebabs cu ardei și fenicul este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,62 USD pe porție. O porție conține 274 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ardei gras, cimbru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Turcia Kielbasa Kebabs cu ardei și fenicul, Kielbasa în stil Philly cu Kraut de fenicul și ardei, și Kielbasa cu ardei și ceapă.

Instrucțiuni

1
Combinați ulei, usturoi, cimbru, suc de lămâie, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați kielbasa, ardei gras și fenicul și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
KielbasaKielbasa
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Preîncălziți grătarul cu gaz la foc mare timp de 10 până la 15 minute cu capacul închis. Faceți kebaburi: lăsând puțin spațiu între fiecare articol și alternând, filetați kielbasa, ardei grași și fenicul pe 8 frigarui lungi sau 16 scurte de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
KielbasaKielbasa
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Grătar de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneți kebab - urile pe grătar, reduceți focul la mediu-înalt și închideți capacul. Grătați 5 minute, apoi întoarceți kebab-urile, închideți din nou capacul și grătați până când legumele sunt ușor carbonizate și înmuiate, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați pe un platou pentru a servi.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista