Turcia italiană cu mămăligă
Turcia italiană cu Polentan este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 545 calorii. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piept de curcan măcinat, parmezan, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caserola De Curcan Cu Mămăligă Italiană, Mămăligă cu cârnați italieni, și Cârnați italieni cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie medie cu spray de gătit.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați curcanul și usturoiul și gătiți la foc mediu până se rumenesc curcanul, amestecând până se sfărâmă curcanul. Se amestecă roșiile, condimentele italiene și piperul. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Pune deoparte.
Feliați polenta în 12 runde.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Pentru a servi, top polenta cu amestec de curcan; se presară cu brânză.
Sfat: Polenta este un produs din făină de porumb similar cu grâul galben. Polenta pre-gătită vine într-un pachet care arată ca un tub de cârnați și se găsește de obicei în secțiunea de produse a magazinului alimentar.