Turcia Dressing Pâine

Turcia Dressing Pâine
Turcia Dressing pâine necesită în jurul valorii de 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 89 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți piper măcinat, făină de pâine, salvie frecat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Curcanul bunicii mele cu umplutură de pâine și cum să gătesc curcanul perfect, Pâine Sandwich De Curcan (Aka Pâine De Umplutură), și Plăcintă Cu Sos De Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ingredientele în tigaia mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați setarea de bază pentru pâine; apăsați Start. Verificați aluatul după 5 minute de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista