Tort De Brânză Cremă
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 236 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de făină, cremă de brânză, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de brânză cremă cu frișcă de miere, Tort De Brânză Cremă Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort De Brânză Cremă.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime și făină 10-inch înger alimente (tub) tort pan, 12-Cupa canelat tub tort pan sau 2 (9x5-inch) pan pâine.
Bateți toate ingredientele, cu excepția zahărului pudră, într-un castron mare, la viteză mică, 30 de secunde, răzuind frecvent vasul. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional.
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 5 minute; întoarceți tigaia cu susul în jos pe grătar sau pe placa de servire rezistentă la căldură.
Scoateți tava; tort rece complet.
Se presară cu zahăr pudră.