Guacamol de ananas și castraveți

Guacamol de ananas și castraveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați guacamole de ananas și castraveți. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 267 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână avocado, ardei iute serrano, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quesadillas al Pastor cu Salsan de ananas și guacamole de ananas, Guacamole. Avocado Castravete Dip!, și Guacamole De Castravete De Rodie.

Instrucțiuni

1
Combinați castravetele, ceapa, ardeii iute, sucul de lămâie măsurat și sarea măsurată într-un castron mare.Înjumătățiți și lăsați avocado. Folosind un cuțit de tăiat, marcați carnea jumătăților de avocado într-un model de trapă încrucișată de 1/2 inch (aveți grijă să nu tăiați pielea). Folosind o lingură, scoateți bucățile de avocado în amestecul de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați ananasul și coriandrul și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu suc suplimentar de lămâie și sare, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Trandafir Spumant, Riesling

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Sparkling rossimbroul și Riesling. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista