Turcia Burger
Reteta Turcia Burger ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 35 minute. Acest curs principal are 700 calorii, 54g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați curcan măcinat, chifle de burger, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Turcia Burger, Turcia Burger, și Turcia ABC Burger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F pentru a menține primul lot de burgeri cald.
Pentru burgeri: înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și se aduce la foc mediu-mare. Gatiti ceapa pana cand sunt moi si foarte aromate, 7-8 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 până la 2 minute. Opriți focul și lăsați să se răcească.
Într-un bol mare de amestecare, combinați curcanul, sosul de soia, sambal oelek, ghimbirul, castanele de apă, cilantro și ceapa gătită și usturoiul. (Rezervați tigaia de ceapă pentru a găti burgerii mai târziu.)
Adăugați un sfert la o jumătate de cană de apă; acest lucru va ajuta burgerii să rămână frumos și umed. Folosind mâinile, strângeți totul împreună până când sunt foarte bine combinate.
Faceți și gătiți un mic tester patty pentru a vă asigura că curcanul este foarte bine condimentat. Re-sezon, dacă este necesar. În cazul în care burger lipsește sare adăuga mai mult soia sau doar da un pic Dink sprinkey de sare.
Când amestecul de burger este condimentat corespunzător, formați amestecul în 4 chiftele de dimensiuni egale.
Înveliți tigaia cu ulei de măsline nou și aduceți la foc mediu-mare.
Așezați burgerii în tigaie. Asigurați-vă că nu aglomerați tigaia, dacă trebuie să lucrați în loturi, mergeți mai departe! Gatiti burgerii timp de 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Așezați brânza, dacă folosiți, pe burger și gătiți încă 1 minut.
Prăjiți chiflele într-un broiler sau prăjitor de pâine. Schmear fiecare parte a cocului ușor cu mayo sambaal. Puneți un burger pe fiecare dintre chiflele de jos și acoperiți fiecare burger cu roșii, ceapă și salată. Închideți fiecare burger, dați fiecăruia un pic de squish și mâncați-le!