Turcia Alb-Turcia Maro

Turkey White-Turcia Brown ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 493 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină condimentată, stoc de curcan, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Curcan rămas sau curcan măcinat și Chili alb de fasole Pinto cu var (fără Gluten), Turcia Fierbinte Maro, și Sandvișuri Calde De Curcan Maro.
Instrucțiuni
Începeți cu scoici de sân. Dragă în făină amestecată cu o cantitate moderată de sare și piper alb.(Piper negru Marte vizual sosul curat.) Lucrul în loturi,sote în unt fierbinte til abia făcut. Se vor găti mai departe în sos și nu vrei să se rumenească deloc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie pe măsură ce mergeți. Odată ce le-ați sotat pe toate, puneți-le în primul vas de copt. Aici intervine experiența și judecata ta. Veți face un sos de smântână grea redusă și suc de lămâie. Așadar, începeți cu aproximativ de două ori mai multă smântână decât ar trebui să acoperiți scoicile de curcan în vasul de copt și reduceți-l la jumătate într-o tigaie cu sos. Tuvrei o textură groasă, catifelată.
Adăugați 2 lingurițe de suc proaspăt de lămâie pentru fiecare cană de cremă redusă. Se condimentează cu sare și piper alb.
Se toarnă peste scoici de curcan, folosind o lingură pentru a ridica și a jiggle bucățile, astfel încât sosul să se învârtă și sub fiecare bucată.Apoi dragați cuburile de carne întunecată în făină condimentată cu sare și piper negru.
Sotati-le si in unt in loturi, scurgeti siplasați în al doilea bakingdish.In untul rămas sotează ciupercile și slănina, răzuind orice bucăți rumenite din tigaie. Când par gata, repetați calculele mentale pentru cât de mult sos veți avea nevoie. Părți egale stoc de curcan și vin roșu, suficient pentru ca, atunci când este redus la jumătate, să aveți suficient pentru a acoperi cuburile de carne întunecate.
Adăugați ceapa perlată congelată și ierburile proaspete în ultimele câteva minute de gătit sosul. Dacă sosul pare prea subțire, îngroșați-l puțin cu puțină făină sau amidon de porumb.Te duci pentru inimă, dar asigurați-vă că pentru a opri scurt de gloppy.
Se amestecă sosul în și în jurul cărnii întunecate.Desfaceți patiseria de puf dezghețată pe o suprafață făinoasă.
Întindeți dreptunghiurile astfel încât să fie cu doar un centimetru mai mari decât vasele de copt.
Periați spălarea ouălor în jurul marginilor superioare ale vaselor de copt, așezați patiseria peste blaturi și sertizați închis. Fă-l să pară îngrijitși chiar.Dacă abilitățile tale de foietaj sunt mai avansate, ai putea să ții ceva înapoiatunci când îl lansezi și faci câteva elaborări decorative ale propriului design.Simplu și frumos este bine, deși.
Tăiați câteva organizatevents în partea de sus a patiseriei pentru a permite aburului să scape și dați întregului blat o trecere bună cu spălarea ouălor.Într-un preîncălzitcuptor de 375 de grade merg. Planificați cel puțin 45 de minute până la o oră dacă treceți prin asta dintr-o dată, în timp ce carnea și sosul sunt încă calde. Dacă ați făcut o parte din muncă în avans și ați refrigerat-o,va trebui să țineți cont de acel moment. Știi că se face când patiseria este umflată și rumenită peste tot și sosurileîncep să se baloneze înventuri sau din mici breșe în lateral. Și acum momentul pe care l-am așteptat cu toții. Prezentați mâncărurile identice pe masă sau bufet. Îngropa în firstand esti recompensat cu felii elegante de curcan scallopini luxuriating în sos de smântână lemony. Atunci Ajută-te la geamănul său aparent. Dar stai! Aceasta este o bucată de pământ de bucăți fragede de carne întunecată împânzită cu bunătatea ciupercilor, slăninei, cepei.