Turcia Alb-Turcia Maro

Turcia Alb-Turcia Maro
Turkey White-Turcia Brown ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 493 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină condimentată, stoc de curcan, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Curcan rămas sau curcan măcinat și Chili alb de fasole Pinto cu var (fără Gluten), Turcia Fierbinte Maro, și Sandvișuri Calde De Curcan Maro.

Instrucțiuni

1
Începeți cu scoici de sân. Dragă în făină amestecată cu o cantitate moderată de sare și piper alb.(Piper negru Marte vizual sosul curat.) Lucrul în loturi,sote în unt fierbinte til abia făcut. Se vor găti mai departe în sos și nu vrei să se rumenească deloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Scurgeți pe prosoape de hârtie pe măsură ce mergeți. Odată ce le-ați sotat pe toate, puneți-le în primul vas de copt. Aici intervine experiența și judecata ta. Veți face un sos de smântână grea redusă și suc de lămâie. Așadar, începeți cu aproximativ de două ori mai multă smântână decât ar trebui să acoperiți scoicile de curcan în vasul de copt și reduceți-l la jumătate într-o tigaie cu sos. Tuvrei o textură groasă, catifelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați 2 lingurițe de suc proaspăt de lămâie pentru fiecare cană de cremă redusă. Se condimentează cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se toarnă peste scoici de curcan, folosind o lingură pentru a ridica și a jiggle bucățile, astfel încât sosul să se învârtă și sub fiecare bucată.Apoi dragați cuburile de carne întunecată în făină condimentată cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Sotati-le si in unt in loturi, scurgeti siplasați în al doilea bakingdish.In untul rămas sotează ciupercile și slănina, răzuind orice bucăți rumenite din tigaie. Când par gata, repetați calculele mentale pentru cât de mult sos veți avea nevoie. Părți egale stoc de curcan și vin roșu, suficient pentru ca, atunci când este redus la jumătate, să aveți suficient pentru a acoperi cuburile de carne întunecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa perlată congelată și ierburile proaspete în ultimele câteva minute de gătit sosul. Dacă sosul pare prea subțire, îngroșați-l puțin cu puțină făină sau amidon de porumb.Te duci pentru inimă, dar asigurați-vă că pentru a opri scurt de gloppy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Se amestecă sosul în și în jurul cărnii întunecate.Desfaceți patiseria de puf dezghețată pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Întindeți dreptunghiurile astfel încât să fie cu doar un centimetru mai mari decât vasele de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Periați spălarea ouălor în jurul marginilor superioare ale vaselor de copt, așezați patiseria peste blaturi și sertizați închis. Fă-l să pară îngrijitși chiar.Dacă abilitățile tale de foietaj sunt mai avansate, ai putea să ții ceva înapoiatunci când îl lansezi și faci câteva elaborări decorative ale propriului design.Simplu și frumos este bine, deși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Tăiați câteva organizatevents în partea de sus a patiseriei pentru a permite aburului să scape și dați întregului blat o trecere bună cu spălarea ouălor.Într-un preîncălzitcuptor de 375 de grade merg. Planificați cel puțin 45 de minute până la o oră dacă treceți prin asta dintr-o dată, în timp ce carnea și sosul sunt încă calde. Dacă ați făcut o parte din muncă în avans și ați refrigerat-o,va trebui să țineți cont de acel moment. Știi că se face când patiseria este umflată și rumenită peste tot și sosurileîncep să se baloneze înventuri sau din mici breșe în lateral. Și acum momentul pe care l-am așteptat cu toții. Prezentați mâncărurile identice pe masă sau bufet. Îngropa în firstand esti recompensat cu felii elegante de curcan scallopini luxuriating în sos de smântână lemony. Atunci Ajută-te la geamănul său aparent. Dar stai! Aceasta este o bucată de pământ de bucăți fragede de carne întunecată împânzită cu bunătatea ciupercilor, slăninei, cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista