Trufe Tentante

Trufe Tentante
Reteta tentant trufe este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru 40 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 112 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, unt, alune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tentant Tortellini & Șuncă, Tentant Plăcintă Cu Dovleac, și Makeover Tentant Tortellini & Șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți smântâna și untul la foc mediu timp de 2-3 minute sau până când se formează bule în jurul marginii tigaiei, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați extract, batoane de bomboane și ciocolată semidulce; se amestecă până se omogenizează. Apăsați folie de plastic pe suprafața amestecului. La frigider timp de 2 ore sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Se modelează în 12 bile; se rulează în nuci. Se dă la frigider timp de 2 ore sau până când este ferm. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista