Trufe Portocalii De Ciocolată Neagră

Trufe Portocalii De Ciocolată Neagră
Trufele portocalii de ciocolată neagră sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă servește 33 și costă 15 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată, frișcă grea, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Trufe De Stafide Portocalii Cu Ciocolată Neagră, Trufe De Ciocolată Neagră, și Trufe de ciocolată neagră.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă treptat smântâna până se omogenizează. Se amestecă extractul. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional. Se da la frigider pana este ferm. Forma în 3/4-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Se rulează în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
La 8 PruneLa 8 Prune

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții33
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista