Trufe Pops
Reteta Truffle Pops se poate face in aproximativ 4 ore si 5 minute . Această rețetă servește 18 și costă 81 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 345 de calorii , 5 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, chipsuri de ciocolată dulce-amăruie, mini-chipsuri de ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Vă este adus de Foodnetwork. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 18% , ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Pops cu trufe din turtă dulce , Pops cu trufe cu ciocolată Chipotle și Cake Pops cu trufe cu zmeură .
Instrucțiuni
Pentru ganache: Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt. Într-un castron mediu din oțel inoxidabil sau sticlă, combinați fulgii de ciocolată și smântâna groasă. Pune vasul peste o cratiță cu apă abia fiartă și amestecă din când în când până când ciocolata se topește și amestecul este omogen, aproximativ 6 minute.
Se amestecă scorțișoara. Dați ganache-ul la frigider până când este foarte ferm, aproximativ 2 ore. Folosind o lingură de biscuiți de 1 uncie sau o linguriță rotundă, întinde ganache-ul în 18 bucăți rotunde (1 inch) și aranjează-l pe foaia de copt pregătită. Lucrând rapid, cu mâinile uscate, rulați amestecul în bile. Puneți câte un bețișor în fiecare minge și înghețați, cu partea lipită în sus, până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Adăugați cele 2 căni de fulgi de ciocolată într-un vas mediu din oțel inoxidabil sau din sticlă. Pune vasul peste o cratiță cu apă abia fiartă și amestecă din când în când până când ciocolata se topește, aproximativ 4 minute.
Puneți nucile tocate, mini-chipsurile de ciocolată și batoanele de bomboane mărunțite în 3 boluri mici.
Înmuiați pops-urile în ciocolata topită, lăsând excesul de ciocolată să se scurgă, apoi scufundați-le în topping-uri până când sunt acoperite. Aranjați pops-urile, cu partea lipită în sus, pe tava de copt. Dă la frigider 30 de minute până când ciocolata s-a întărit.
Lăsați pop-urile să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire.
Păstrați pop-urile, la frigider, într-un recipient ermetic.
Notă pentru bucătar: Dacă ganache-ul scos este prea lipicios pentru a se transforma în bile, pune tava la congelator timp de 10 până la 15 minute pentru a se întări.