Trufe Fantomă
Trufele fantomă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 287 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Halloween. Dacă aveți la îndemână ciocolată, tort de lot, glazură cu cremă de unt de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ghost, Ghost Goo, și Delicii Asemănătoare Fantomelor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
După ce tortul este copt și răcit, sfărâmați-l într-un castron mare.
Se amestecă bine cu mâna cu glazura (va deveni destul de dezordonată, așa că s-ar putea să doriți să folosiți mănuși).
Rulați amestecul în bile, cam de dimensiunea mingilor de golf. Dacă doriți, le puteți roti într-o formă ușor ovală, pentru a adăuga o înălțime.
Se răcește cel puțin 2 ore la frigider sau cel puțin 1/2 oră la congelator. De asemenea, puteți răci peste noapte la frigider.
Odată ce sunteți aproape de sfârșitul perioadei de răcire, întindeți o bucată mare de hârtie cerată și așezați un suport de sârmă deasupra.
Topiți ciocolata albă într-un cazan dublu la foc mic până când este netedă și turnabilă.
Scoateți trufele din frigider sau congelator câteva odată și așezați-le pe grătar cu un centimetru și jumătate în jurul fiecărei trufe.
Folosind o lingură sau o oală, turnați o cantitate mică de amestec de ciocolată albă deasupra trufelor. Doriți să-l lingurați peste trufe, mai degrabă decât să le scufundați, deoarece acest lucru va da un aspect ușor "drapat", care va funcționa pentru a face trufele să pară fantomatice. Lăsați excesul să picure pe hârtia cerată.
Lăsați trufele să se stabilească timp de aproximativ o oră; adăugați ochi mărgeloși și o gură fantomatică folosind gel sau scriind glazură înainte de servire.