Trufe Deviled Ouă
Trufe Deviled Ouă este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 24 de porții. O porție conține 58 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 32 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, ouă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Trufe Luxe Ouă Deviled, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă verzi și ouă de șuncă Deviled.
Instrucțiuni
În cratiță, adăugați ouăle și suficientă apă fierbinte pentru a acoperi ouăle. Gatiti ouale timp de 12 minute la fierbere rapida.
Scoateți ouăle într-un bol cu apă rece și lăsați să se răcească aproximativ 10 până la 15 minute.
În timp ce ouăle se răcesc, pregătiți maioneza cu trufe amestecând restul de 2 gălbenușuri de ou, într-un bol mediu, până când gălbenușurile sunt rigide și cresc în volum cu 20%. Amestecați încet uleiul de trufe și uleiul de măsline, asigurându-vă că tot uleiul este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Continuați să adăugați uleiul până când s-a adăugat tot, apoi condimentați cu sos fierbinte, sare și piper alb, după gust. Se amestecă pătrunjelul și muștarul uscat și se lasă deoparte.
Scoateți ouăle din apă, coajați și îndepărtați gălbenușurile într-un bol mediu.
Adăugați maioneza cu trufe și amestecați bine cu o furculiță. Aranjați albușurile gătite pe un serviciu plat și umpleți fântâna cu amestecul de ouă pregătit. Aranjați pe un platou de servire și garnisiți cu arpagic.;