Trufe Deviled Ouă

Trufe Deviled Ouă
Trufe Deviled Ouă este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 24 de porții. O porție conține 58 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 32 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, ouă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Trufe Luxe Ouă Deviled, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă verzi și ouă de șuncă Deviled.

Instrucțiuni

1
În cratiță, adăugați ouăle și suficientă apă fierbinte pentru a acoperi ouăle. Gatiti ouale timp de 12 minute la fierbere rapida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți ouăle într-un bol cu apă rece și lăsați să se răcească aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
În timp ce ouăle se răcesc, pregătiți maioneza cu trufe amestecând restul de 2 gălbenușuri de ou, într-un bol mediu, până când gălbenușurile sunt rigide și cresc în volum cu 20%. Amestecați încet uleiul de trufe și uleiul de măsline, asigurându-vă că tot uleiul este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Continuați să adăugați uleiul până când s-a adăugat tot, apoi condimentați cu sos fierbinte, sare și piper alb, după gust. Se amestecă pătrunjelul și muștarul uscat și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ulei De TrufeUlei De Trufe
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scoateți ouăle din apă, coajați și îndepărtați gălbenușurile într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați maioneza cu trufe și amestecați bine cu o furculiță. Aranjați albușurile gătite pe un serviciu plat și umpleți fântâna cu amestecul de ouă pregătit. Aranjați pe un platou de servire și garnisiți cu arpagic.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateGreu
Gata În32 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista