Trufe De Crăciun
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate și vegetariene? Trufele de Crăciun ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 80 de porții cu 153 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână un amestec german de prăjituri cu ciocolată, glazură bogată și cremoasă de brânză cremă, napolitane de acoperire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Trufe De Crăciun, Trufe De Șoareci De Crăciun, și Trufe Frumoase De Crăciun {{Easy}}.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează tigaia de 13x9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, ouă, culoarea alimentelor și cacao cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire.
Căptușiți foile de prăjituri cu hârtie cerată.
Scoateți tortul din tigaie și sfărâmați-l într-un castron mare; se amestecă glazura.
Rulați amestecul în bile de 1 1/4 inch; așezați pe foi de prăjituri.
Topiți bomboanele topite conform instrucțiunilor de pe pachet. Scufundați fiecare bilă de tort în acoperire topită, atingând excesul și având grijă să nu obțineți firimituri în acoperire. Reveniți la foile de cookie. Decorați cu zahăr înainte de acoperirea seturilor.