Trufe De Ciocolată Espresso Cu Caramele

Trufe De Ciocolată Espresso Cu Caramele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Trufe de ciocolată Espresso cu caramele. Această rețetă face 18 porții cu 167 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți espresso, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Trufe De Ciocolată Espresso, Ciocolată cu lapte-trufe espresso, și Ciocolată Cu Lapte-Trufe Espresso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă ciocolata și se pune într-un bol rezistent la căldură. Aduceți smântâna grea, untul și sarea la foc mic într-o cratiță la foc mediu; se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea până se topește complet, aproximativ 10 minute. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc sau se amestecă până se omogenizează. (Dacă este necesar, cuptorul cu microunde la intervale de 20 de secunde până când ciocolata se topește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Bateți extractul de vanilie, apoi espresso-ul. Se amestecă până când ganache este netedă și strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă într-un vas de copt superficial și se dă la frigider până se întărește, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Rotiți linguri de ganache în 18 până la 24 de bile, apoi rulați în bare de caramel zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Se transferă pe o foaie de copt căptușită cu pergament, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se întărește, cel puțin 1 oră sau peste noapte. (Pentru a le face în avans, rulați în bile, dar nu acoperiți; acoperiți și înghețați până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de a descoperi, apoi rulați în acoperire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Sursă foto: Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista