Trufe De Ciocolată Espresso Cu Caramele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Trufe de ciocolată Espresso cu caramele. Această rețetă face 18 porții cu 167 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți espresso, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Trufe De Ciocolată Espresso, Ciocolată cu lapte-trufe espresso, și Ciocolată Cu Lapte-Trufe Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă ciocolata și se pune într-un bol rezistent la căldură. Aduceți smântâna grea, untul și sarea la foc mic într-o cratiță la foc mediu; se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea până se topește complet, aproximativ 10 minute. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc sau se amestecă până se omogenizează. (Dacă este necesar, cuptorul cu microunde la intervale de 20 de secunde până când ciocolata se topește.)
Bateți extractul de vanilie, apoi espresso-ul. Se amestecă până când ganache este netedă și strălucitoare.
Se toarnă într-un vas de copt superficial și se dă la frigider până se întărește, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Rotiți linguri de ganache în 18 până la 24 de bile, apoi rulați în bare de caramel zdrobite.
Se transferă pe o foaie de copt căptușită cu pergament, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se întărește, cel puțin 1 oră sau peste noapte. (Pentru a le face în avans, rulați în bile, dar nu acoperiți; acoperiți și înghețați până la 2 săptămâni.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de a descoperi, apoi rulați în acoperire.)
Sursă foto: Johnny Miller