Trufe De Ciocolată Espresso Cu Caramele

Trufe De Ciocolată Espresso Cu Caramele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Trufe de ciocolată Espresso cu caramele. Această rețetă face 18 porții cu 167 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți espresso, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Trufe De Ciocolată Espresso, Ciocolată cu lapte-trufe espresso, și Ciocolată Cu Lapte-Trufe Espresso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă ciocolata și se pune într-un bol rezistent la căldură. Aduceți smântâna grea, untul și sarea la foc mic într-o cratiță la foc mediu; se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea până se topește complet, aproximativ 10 minute. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc sau se amestecă până se omogenizează. (Dacă este necesar, cuptorul cu microunde la intervale de 20 de secunde până când ciocolata se topește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Bateți extractul de vanilie, apoi espresso-ul. Se amestecă până când ganache este netedă și strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă într-un vas de copt superficial și se dă la frigider până se întărește, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Rotiți linguri de ganache în 18 până la 24 de bile, apoi rulați în bare de caramel zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Se transferă pe o foaie de copt căptușită cu pergament, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se întărește, cel puțin 1 oră sau peste noapte. (Pentru a le face în avans, rulați în bile, dar nu acoperiți; acoperiți și înghețați până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de a descoperi, apoi rulați în acoperire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Sursă foto: Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista