Triunghiuri Cu Brânză De Bere
Triunghiurile de bere-brânză sunt a fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 80 de porții. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână suc de mere, semințe de susan, amestec original și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Triunghiuri Cu Brânză De Bere, Triunghiuri cu brânză de bere cu sos de brânză Zesty, și Triunghiuri De Brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați foi mari de prăjituri cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, brânza și berea până se formează aluatul moale; bate energic 20 de lovituri.
Pe suprafața presărată cu amestec Bisquick, rulați aluatul în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați o minge; frământați de 5 ori. Apăsați sau rotiți aluatul într-un dreptunghi de 16x10 inci.
Tăiați dreptunghiul în pătrate de 2 inci (nu separați); tăiați pătratele în diagonală în jumătate.
Se întinde untul topit peste aluat; se presară cu semințe de susan. Triunghiuri Separate; așezați pe foi de cookie.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.