Triplu Citrice Glazurate Somon La Gratar
Triplu citrice glazurate somon la gratar este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,51 USD pe porție. O porție conține 467 calorii, 36g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Somon La Grătar Glazurat Cu Citrice, Somon glazurat cu citrice, și Somon Glazurat Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Glaze: aduceți toate ingredientele la fierbere într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu, amestecând pentru a topi conservele și pentru a împiedica amestecul să ardă. Reduceți căldura la foc mic și lăsați glazura să se reducă până la sirop, aproximativ 15 până la 20 de minute. Reglați condimentele cu sare și piper proaspăt crăpat, după gust.
Încălziți un grătar la foc mediu-mare.
Ungeți ambele părți ale fileurilor cu ulei de măsline chiar înainte de grătar, apoi condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați somonul timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte, perindând cu glazura în ultimele câteva minute de gătit.
Transferați somonul pe farfurii de servire și periați-le cu glazura rămasă înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.