Triplu Citrice Glazurate Somon La Gratar

Triplu Citrice Glazurate Somon La Gratar
Triplu citrice glazurate somon la gratar este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,51 USD pe porție. O porție conține 467 calorii, 36g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Somon La Grătar Glazurat Cu Citrice, Somon glazurat cu citrice, și Somon Glazurat Cu Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Glaze: aduceți toate ingredientele la fierbere într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu, amestecând pentru a topi conservele și pentru a împiedica amestecul să ardă. Reduceți căldura la foc mic și lăsați glazura să se reducă până la sirop, aproximativ 15 până la 20 de minute. Reglați condimentele cu sare și piper proaspăt crăpat, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
ConservăConservă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1
Încălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Ungeți ambele părți ale fileurilor cu ulei de măsline chiar înainte de grătar, apoi condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați somonul timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte, perindând cu glazura în ultimele câteva minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Transferați somonul pe farfurii de servire și periați-le cu glazura rămasă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista