Triple Creme Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. Un amestec de făină de migdale, zahăr de cofetari, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere de vin și citrice cu brânză triplă-Cr, Cotlet de pui pâine cu șuncă, brânză triplă cremă și rucola pentru copii, și Tartă De Ciocolată Cu Nuci Triple pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul unui mixer electric cu atașamentul cu palete, bateți untul și zahărul cofetarilor până la moale, aproximativ 2 minute. Bateți în ou. Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, făina de migdale, alunele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt în două loturi, răzuind părțile laterale ale bolului între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă până când aluatul este bine combinat. Răzuiți aluatul pe o bucată de folie de plastic și formați-l într-un disc. Se răcește cel puțin 1 oră, până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Întindeți aluatul într-o rundă de 12 inci și potriviți-l într-o tigaie de tartă de 10 inci cu fundul detașabil. Tăiați excesul de aluat. Folosiți o furculiță pentru a înțepa crusta peste tot pentru a preveni formarea bulelor de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Coaceți crusta de tartă până când este auriu pal peste tot, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați tarta într-un suport de sârmă pentru a se răci. (Tarta coajă se poate face 8 ore înainte.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
8
Umplutură triplă cremă: într-o cratiță cu fund greu combinați 3/4 cană de lapte și 3 linguri de zahăr și aduceți amestecul la foc mic. Între timp, într-un castron mare amestecati împreună restul de 1/4 cana de lapte, gălbenușuri de ou, amidon de porumb și alte 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Scoateți amestecul de lapte de pe foc și adăugați puțin din acesta în amestecul de gălbenușuri de ou pentru a-l încălzi, amestecând constant pentru a împiedica gălbenușurile să gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Turnați amestecul de gălbenuș de ou în amestecul de lapte fierbinte, amestecând laptele în mod constant în timp ce turnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Întoarceți crema la aragaz și gătiți-o la foc mediu, amestecând constant până la consistența budincii (cremă de patiserie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
12
Adăugați brânza și nucșoara proaspăt rasă și amestecați până se omogenizează. Se strecoară crema printr-o sită într-un bol curat. Într-o mică cratiță grea, amestecați și combinați ceașca rămasă de zahăr, siropul de porumb ușor și apa. Gatiti la foc mediu pana ajunge (bila moale) la 240 de grade F pe un termometru cu bomboane. Între timp, în vasul unui mixer electric echipat cu un atașament de bici, biciuiți albii până când sunt opaci și țineți vârfuri foarte moi. Când siropul de zahăr este gata, stropiți-l în albușuri într-un flux lent și constant la viteză mică. Odată încorporat complet, creșteți viteza și biciuiți până când este rigid, dar încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb Ușor
Elixir G
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Bateți 1/3 de bezea în cremă de patiserie pentru a ușura. Îndoiți restul de 2/3 în 2 adăugiri separate. Movilă în coajă tartă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de aproximativ 30 de minute sau până când tarta este maro aurie și elastică la atingere.