Carne de porc triplă cu orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 392 de calorii, 15 g de proteine și 19 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 1,61 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită conserve de roșii, ardei gras, chimen măcinat și suc de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 47%. Rețete similare sunt Triple Pork Fried Rice, Triple Pork Sliders și Triple-Pork Club Sandwich.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele 10 ingrediente. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 1-2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Scurgeți și aruncați marinata. Într-o tigaie mare, gătiți amestecul de porc în ulei la foc mediu timp de 5-6 minute. Se amestecă orezul; gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adauga bulionul si rosiile; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Se amestecă fasolea; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți încă 5 minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper