Triple Berry Crisp

Triple Berry Crisp
Triple Berry Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 18 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 318 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. 3841 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Triple Berry Crisp, Triple Berry Crisp, și Triple Berry Crisp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, aruncați ușor împreună mure, zmeură, afine și zahăr alb; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
AfineAfine
ZmeurăZmeură
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare separat, combinați făina, ovăzul, zahărul brun, scorțișoara și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se taie în unt până se sfărâmă. Apăsați jumătate din amestec în partea de jos a unei tigaie de 9x13 inch. Acoperiți cu fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați amestecul de crumble rămas peste fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când fructele sunt bulbucate și toppingul este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h
Porții18
Scor De Sănătate2
Revista