Tri-Tip la grătar dulce și picant

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tri-Tip la grătar dulce și picant. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 500 de calorii, 59G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, friptură cu trei vârfuri, semințe de coriandru măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Dulci La Grătar Picant, Pui la grătar dulce și picant, și Murături dulci și picante la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați piperul, chimenul, boiaua, coriandrul, cayenne, zahărul brun, usturoiul, sarea și uleiul într-un castron mic pentru a forma o pastă. Pune deoparte.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul. Dacă doriți, adăugați câteva bucăți de stejar care au fost înmuiate în apă timp de 30 de minute direct pe cărbuni.
Frecați friptura cu pastă, așezați - o peste partea mai rece a grătarului, acoperiți și gătiți, rotind și răsturnând ocazional până când un termometru de citire instantaneu introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 115 până la 120 de minute pentru mediu rar, 20 până la 30 de minute
Dacă cărbunii nu sunt fierbinți, scoateți friptura de pe grătar, adăugați încă un litru de cărbuni și așteptați cinci minute pentru ca aceștia să se încălzească. Întoarceți friptura la partea fierbinte a grătarului. Gatiti, rotind In mod regulat pana cand este bine carbonizat pe exterior si in centrul fripturii Inregistreaza 120 pana la 125 f pe un termometru cu citire instantanee, 5 pana la 8 minute.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Feliați subțire și serviți.