Touchdown Chili

Touchdown Chili
Reteta Touchdown Chili ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 951 calorii, 47G de proteine, și 61G de grăsime per portie. Pentru $ 3.63 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chili ancho, chuck de carne de vită măcinată, bere lager și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Touchdown Chili, Picant Touchdown Chili, și Curt cinci alarmă Touchdown Chili Con Carne cu fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați chilele ancho și guajillo într-o cratiță mică și acoperiți cu stocul. Aduceți la fierbere scăzută, reduceți focul la minim și fierbeți ușor 10 până la 15 minute. Puree și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Între timp, încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați chorizo și începeți să faceți grăsimea. Se usucă carnea de vită cu un prosop de hârtie și se presară cu sare și piper negru înainte de a adăuga în cuptorul olandez cu Worcestershire. Gatiti pana cand se dezvolta un maro frumos pe carnea de vita (sarea ajuta la formarea unei cruste frumoase pe carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați coriandrul, chimenul, oregano, cuișoarele, scorțișoara, usturoiul, chile și ceapa și gătiți până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Se toarnă berea pentru a degrada tigaia, răzuind orice bucăți maronii care s-au acumulat pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați piureul de chili uscat, masa harina și mierea. Reduceți căldura la minim și fierbeți pentru a se îngroșa și a dezvolta aroma, 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Sezonul GoyaSezonul Goya
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Serviți cu toppingurile la alegere.

Ingrediente

3ardei iute ancho uscați, cu tulpini și semințeardei iute ancho uscați, cu tulpini și semințe7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboia de ardei iute, afumată dacă se poateboia de ardei iute, afumată dacă se poate340ardei habenerobere lager întunecată, cum ar fi Negra Modelobere lager întunecată, cum ar fi Negra Modelo2ardei iute de guajillo sau pasilla uscați, cu tulpini și semințeardei iute de guajillo sau pasilla uscați, cu tulpini și semințe454ardei habenerochorizo Mexican proaspăt, carcase îndepărtate sau slănină tăiată în centru de 1/3 lire, tocată măruntchorizo Mexican proaspăt, carcase îndepărtate sau slănină tăiată în centru de 1/3 lire, tocată mărunt1lasăCilantroCilantro1pinchPinch scorțișoarăPinch scorțișoară6puțin dovlecel tocatSare Kosher și piper negru grosierSare Kosher și piper negru grosier1parmezan rascoriandru (aproximativ o palmă)coriandru (aproximativ o palmă)3Crustă: firimituri de biscuiți grahammasa harina sau făină de porumbmasa harina sau făină de porumb1parmezan rascumin (despre o palmă)cumin (despre o palmă)4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat680ardei habenerochuck de carne de vită măcinată (cereți măcelarului o măcinare grosieră)chuck de carne de vită măcinată (cereți măcelarului o măcinare grosieră)0cp. legume (de exemplu, spanac)cuișoare măcinatecuișoare măcinate1parmezan ras1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale6puțin dovlecel tocatPene de varPene de var6puțin dovlecel tocatBrânză Manchego sau Monterey Jack, mărunțităBrânză Manchego sau Monterey Jack, mărunțită1parmezan rasulei vegetal sau de măslineulei vegetal sau de măsline1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata6puțin dovlecel tocatCeapă crudă tocatăCeapă crudă tocată2cp. legume (de exemplu, spanac)Oregano Mexican (aproximativ 1/2 palmier)Oregano Mexican (aproximativ 1/2 palmier)6puțin dovlecel tocatPepitasPepitas1Fresno roșu proaspăt sau jalapeno chile, însămânțate și tocate sau feliate cu semințe pentru căldură suplimentarăFresno roșu proaspăt sau jalapeno chile, însămânțate și tocate sau feliate cu semințe pentru căldură suplimentară6puțin dovlecel tocatSmântânăSmântână6puțin dovlecel tocatTortilla zdrobită sau alte chipsuri, cum ar fi FritosTortilla zdrobită sau alte chipsuri, cum ar fi Fritos591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSos WorcestershireSos Worcestershire6puțin dovlecel tocatJalapenos feliat murat sau mix giardiniera tocatJalapenos feliat murat sau mix giardiniera tocat

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare auriu pal, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut nature cava este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista