Tostones Thalia și bărci de partid creveți
Dacă 51 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Tostones Thalia și bărci de partid creveți ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 232 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi în ulei de măsline, creveți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Empanada fiestană a Thaliei (Patelitos), Creveți Jalapeno Bărci, și Bacon-Creveți" Toast " Bărci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ambele capete ale plantainelor cu un cuțit mare. Feliați capătul până la capăt în caneluri și coaja.
Tăiați plantanele în aproximativ 5 (2 inci) bucăți. Ar trebui să aveți aproximativ 15 bucăți.
Puneți-le într-un castron cu apă rece și sare. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare încălziți aproximativ 2 până la 3 inci de ulei de canola la foc mediu.
Uscați tostones cu prosoape de hârtie. Aruncați-le cu grijă în uleiul fierbinte, în loturi, dacă este necesar, și prăjiți până când se transformă de la alb piersic la galben, dar nu maro, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge. Stinge flacăra. Se usucă tostones și se răcește scurt. Folosiți un castron clar sau mâna pentru a le aplatiza în farfurioare rotunde. Urmăriți prin castron în timp ce le aplatizați.
Nota lui Cook: acestea vor fi bărcile tale fiesta, așa că trebuie să fie suficient de groase și de mari pentru a ține creveții și pentru ca o scobitoare să se potrivească prin ele. Așa că ține minte asta. Nu vă supărați dacă nu sunt o formă rotundă perfectă sau dacă se destramă. De aceea vă recomand să folosiți 3 plantains, astfel încât să aveți o suprafață suplimentară cu care să lucrați. Pe măsură ce se răcesc, le puteți remodela cu mâinile.
Reîncălziți uleiul și adăugați tostones înapoi în tigaie și prăjiți aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Scoateți din nou pe prosoape de hârtie și presărați cu sare. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare încălziți 1 lingură de ulei de măsline peste o flacără mică.
Adăugați creveții în tigaie.
Se presară cu sare și piper, după gust, un vârf de oregano uscat și o stoarcere a unei felii mici de var. Gatiti pana cand crevetii devin roz.
Combinați maioneza, ketchupul și usturoiul tocat în ulei de măsline într-un bol mic. Culoarea trebuie să fie roz deschis. Strângeți o felie de suc de lămâie în amestec.
Ungeți aproximativ 1/2 linguriță de topping pe fiecare dintre tostones și condimentați cu sare. Se acoperă cu 1 creveți și se fixează cu o scobitoare. Aranjați pe un platou colorat și serviți.