Tostadas De Pui La Grătar
Tostadas de pui la gratar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 420 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de coleslaw d, jumătăți de piept de pui, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scăzut de grăsime smântână ai putea urma acest curs principal cu Tort Alimentar Înger ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Pui la grătar Tostadas al Carbon cu Tomatillos la grătar și Queso Fresco, Tostadas de pui la grătar cu legume dulci și acre, și Tostadas de pui de coriandru cu fasole prăjită și fenicul la grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul sau încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Ungeți puiul cu suc; se presară cu condimente și zahăr.
Așezați puiul pe grătar sau tigaie acoperită cu spray de gătit; grătați 4 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata. Se răcește ușor.
Tăiați puiul în fâșii de 1/4 inci; deoparte.
Așezați tortilla pe grătar sau tigaie acoperită cu spray de gătit; grătați 30 de secunde pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Combinați coleslaw și salsa; aruncați pentru a acoperi.
Combinați roșiile și măslinele; aruncați ușor.
Răspândiți aproximativ 3 linguri de fasole peste fiecare tortilla; împărțiți puiul uniform între tortilla. Topiți fiecare porție cu aproximativ 2/3 cană amestec de slaw, 2/3 cană amestec de roșii, 4 lingurițe de brânză, 1 lingură de smântână și 2 lingurițe de cilantro.
Se presară fiecare porție cu 2 lingurițe de dovleacsemințe, dacă se dorește.