Tostadas De Pui
Tostadas de pui este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 881 calorii. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Un amestec de roșii, pui rotisor, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tostadas De Pui, BBQ Tostadas de pui, și Tostadas De Pui.
Instrucțiuni
Tăiați pieptul și picioarele de pui din întregul pui.
Îndepărtați pielea. Tăiați puiul de pe os și lăsați-l deoparte într-un bol. Într-un castron separat, îmbrăcați salata romaine cu ulei de măsline și oțet. Condimentează cu sare și piper. Pentru a asambla Tostada, întindeți 1 lingură de fasole prăjită pe o tostada. Se acoperă cu 1/2 cană de pui rotisor mărunțit. În sus, cu salata romaine îmbrăcată, roșii și avocado.
Stropiți cu crema mexicană și acoperiți cu frescă queso sfărâmată. Finalizați cu ardei jalapeno murat, dacă doriți.