Torta de ciocolată cu smochine Calvados-Poached ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 692 calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, calvados, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Smochine braconate Zinfandel cu Ricottan și ciocolată neagră, Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, și Smochine braconate în vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați un raft în mijlocul cuptorului; preîncălziți la 375 F. F. Unt o tigaie cu formă de arc cu diametrul de 9"sau o tigaie pentru tort și tapetați cu o rundă de pergament. Unt pergament și se presară tigaie cu zahăr superfine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Cuptor
2
Topiți ciocolata într-un vas termorezistent așezat peste o cratiță cu apă clocotită (vasul nu trebuie să atingă apa), amestecând, până se omogenizează; lasa sa se raceasca usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Pulsați alune, făină, pudră de cacao, sare și 1/2 cană de zahăr superfin într-un robot de bucătărie până la măcinat fin; Cerneti printr-o sita cu ochiuri medii. Pulsați din nou bucăți mai mari în robotul de bucătărie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
Pudră De Cacao
Alune
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Sita
4
Folosind un mixer electric la viteză mare, bateți 1 cană de unt și restul de 3/4 cană de zahăr superfin până când este ușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând pentru a amesteca între adaosuri. Bate în vanilie. Reduceți viteza la minim; se amestecă în ciocolată topită. Adăugați treptat ingrediente uscate, amestecând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Gălbenuș De Ou
Vanilie
6
Folosind bătăi curate și cu mixer la viteză medie-mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mediu până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
7
Folosind o spatulă de cauciuc, pliați 1/3 din albi în aluat de ciocolată pentru a slăbi, apoi pliați albii rămași în aluat doar până se combină. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
8
Coaceți tortul timp de 20 de minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 F și coaceți până când un tester introdus în centru iese curat, cu 30-40 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați tigaia într-o grătar; lăsați tortul să se răcească 30 de minute înainte de a se desface pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
10
Faceți înainte: tortul poate fi copt cu 2 zile înainte. A se păstra bine înfășurat la temperatura camerei.
1
Aduceți Calvados, zahăr granulat și 2/3 cană de apă la fiert într-o cratiță mică, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Calvados
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați smochine, reduceți focul la minim și fierbeți ușor până când smochinele sunt foarte moi, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
3
Lasă să se răcească.
4
Serviți tortul cu smochine și sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Smochine
5
Faceți înainte: smochinele pot fi braconate cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.