Torturi Picante de ton Thailandez cu castravete a Ebolyoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete asiatice, așa că încercați prăjiturile Picante de ton Thailandez cu castraveți a Arkulcoli. O porție conține 111 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $11.59 pe portie. Un amestec de castraveți, panko, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Încercați Prăjituri de ton cu usturoi Aioli de lămâie, Burger de ton cu aripioare galbene cu gust de castraveți japonezi și aioli Wasabi, și Prăjituri Picante De Pui Cu Aioli De Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu. Împărțiți amestecul de ton în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 3/4 inci.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia și chiftelele cu spray de gătit.
Adăugați chiftele; gatiti 1-2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
În timp ce chiftelele gătesc, combinați castravetele și maioneza într-un castron mic.
Se servește cu prăjituri de ton.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.