Torturi De Zmeură-Ciocolată
Torturile de zmeură-ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 215 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 9. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, zahăr pudră, cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Torturi De Ciocolată-Amaretti, Mini Torturi De Ciocolată Fără Făină, și Torturi De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Înveliți 9 căni de brioșă cu spray de gătit și praf cu 2 linguri de cacao. Pune deoparte.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic.
Adăugați 1/4 cană de conserve și jumătate și jumătate, amestecând cu un bici până se topesc conservele.
Se ia de pe foc; se adaugă 1/2 cană de cacao, amestecând până se omogenizează.
Combinați zahărul granulat și înlocuitorul de ouă într-un bol mediu; bateți cu un mixer la viteză mare 5 minute. Adăugați treptat amestecul de ciocolată în amestecul de înlocuire a ouălor, bătând până la neted.
Adăugați făina, bătând până se amestecă. Se amestecă vanilia.
Împărțiți aluatul uniform între cupele de brioșă pregătite. Lingura 1 lingurita Fudge topping în centrul fiecărui torte.
Coaceți la 450 timp de 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt setate și centrul este moale. Se răcește 2 minute. Rulați un cuțit subțire și flexibil în jurul marginii fiecărei căni de brioșă. Răsturnați cu grijă tortele pe o foaie de copt; transferați pe farfurii de desert.
Combinați 2 1/2 linguri de conserve și 1 1/2 lingurițe de apă într-un castron mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la 20 de secunde sau până când conservele se topesc; se amestecă până se omogenizează.
Stropiți 1 linguriță sos de zmeură peste fiecare torte; praf fiecare cu 1/2 linguriță zahăr pudră.