Torturi de somon de la topitură cu unt
Torturi de somon prin topire răspândirea untului cu untos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 167 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Un amestec de pesmet, sare kosher, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Porumb Dulce Topită În Gură, Sparanghelul Se Topește Cu Răspândirea Pesto, și Sparanghelul se topește cu răspândirea Pesto.
Instrucțiuni
Combinați 4 căni de apă, vin, 2 lingurițe. Old Bay și 1 lingură. sare într-o tigaie de 10". Se aduce la fierbere la foc mare.
Adăugați pielea de somon cu fața în jos, opriți focul, acoperiți și lăsați somonul să gătească ușor în lichidul fierbinte timp de 10 minute.
Folosind o spatulă metalică, transferați somonul pe o placă cu pielea în sus și lăsați să se răcească. (Somonul ar trebui să fie încă rar la mijloc.)
Îndepărtați și aruncați pielea de somon. Rupeți somonul în bucăți mici și așezați bucăți într-un bol mare.
Adăugați Golful vechi rămas și sarea împreună cu firimiturile de pâine, topiți-l pe centuri, ceapă, ouă și suc de lămâie. Se amestecă ingredientele până se combină și se dă la frigider timp de 1/2 oră.
Puneți o parte din amestecul de somon într-o cană de măsurare de 1/3 cană și împachetați-o ușor cu mâinile. Desfaceți și apăsați ușor cu mâna pentru a forma un patty de 2"; transferați patty pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Repetați pentru a face 12 patties. Puneți la frigider patties timp de cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Adăugați ulei într-o tigaie din fontă de 12" până când ajunge la o adâncime de 1/2".
Se încălzește la foc mediu-mare până când uleiul înregistrează 325 de grade pe un termometru prăjit. Folosind o spatulă metalică, transferați ușor jumătate din prăjituri în tigaie și gătiți, răsturnând o dată cu spatula, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați prăjiturile pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și repetați cu prăjiturile rămase.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.