Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 543 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curry de vinete, năut și roșii, Curry de roșii-năut în coji de vinete, și Tarte Rustice Cu Dovlecei Și Vinete.
Instrucțiuni
1
Cojiți vinetele și tăiați-le în cuburi de 1/2 inch. Aruncați cu 1 linguriță de sare într-un castron mare și lăsați să stea 15 minute, apoi clătiți într-o strecurătoare sub apă rece și stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa cu frunza de dafin, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 1 lingură de ulei, vinete și usturoi și gătiți, amestecând, până când vinetele sunt fragede, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Usturoi
Ulei De Gătit
4
Adăugați roșii (fără suc), boia de ardei și chimen și gătiți, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Chimen
Suc
5
Adăugați suc de roșii rezervat, năut, zahăr, 1/2 linguriță piper și restul de 3/4 linguriță sare și fierbeți, amestecând ocazional, până când umplutura se îngroașă și cea mai mare parte a lichidului se evaporă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Roșii
Năut
Piper
Zahăr
Sare
6
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul, apoi se aruncă frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Pătrunjel
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați o foaie mare de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Derulați phyllo și acoperiți stiva cu folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit. Păstrând phyllo rămas acoperit, periați ușor 1 foaie phyllo cu o parte din uleiul rămas și acoperiți cu încă 2 foi, perindând fiecare cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Folie De Plastic
3
Se presară cu 1/2 linguriță de piper, apoi se taie stiva în jumătate transversal cu un cuțit ascuțit. Lingură 1 cană de umplere în centrul fiecărei jumătăți. Zdrobiți marginile filoului și formați-le într-o semilună, lăsând umplutura expusă, apoi transferați pe foaia de copt folosind o spatulă. Faceți încă 2 tarte în același mod, aranjând aproximativ 1/2 inch pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
4
Coaceți, rotind foaia de copt la 180 de grade după 10 minute, până când marginile tartelor sunt aurii, 15 până la 20 de minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Serviți imediat.
1
* Umplerea, fără pătrunjel, poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Se amestecă pătrunjelul înainte de utilizare.* Tartele pot fi coapte cu 6 ore înainte și păstrate, neacoperite, la temperatura camerei. Reîncălziți într-un cuptor de 350 F de 15 până la 20 de minute (în timp ce curcanul stă, dacă se face).