Torturi De Nunta Florentine
Torturi de nunta Florentine este un vegetarian desert. Această rețetă face 60 de porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, vanilie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nunta va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Torturi De Nunta Mexicane, Torturi De Nunta Italiene, și Mini-Torturi De Nunta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți nuci într-o tigaie de tort sau plăcintă de 9 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până la aur PAL sub piele, 10 până la 12 minute.
Turnați nucile într-un prosop și frecați rapid cu cârpa pentru a îndepărta cât mai multă piele posibil. Ridicați piulițele de la prosop și tăiați fin. Ștergeți pan.
Tăiați untul în bucăți și puneți-l într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză mare până devine pufos.
Adăugați 1/3 cană de zahăr pudră și vanilie; bateți cu viteză mică pentru a încorpora, apoi bateți cu viteză mare până devine pufos.
La viteză mică, amestecați făina și sarea, apoi bateți până se omogenizează.
Formați aluatul în bile de 1 inch.
Așezați la aproximativ 2 centimetri distanță pe foi de copt.
Coaceți într-un cuptor de 300 până când prăjiturile nu se mai simt moi atunci când sunt atinse ușor, dar nu sunt rumenite, aproximativ 18 minute. (Dacă utilizați un cuptor, alternați pozițiile tigaiei după 8 până la 10 minute.) Se răcește pe tigăi aproximativ 5 minute.
Așezați zahărul pudră rămas în tigaia pentru tort. Rulați ușor fursecurile fierbinți, câteva pe rând, în zahăr pentru a acoperi bine. Setați cookie-urile ușor separate pe o bucată de hârtie cerată (aproximativ 20 in. lung) până aproape se răcește, apoi se rulează din nou în zahăr. Întoarceți cookie-urile pe hârtie într-un singur strat. Se agită cacao prin filtru fin peste cookie-uri.
Lasă prăjiturile să se răcească.
Serviți sau păstrați etanș simultan timp de până la 3 zile. Congelați pentru a stoca mai mult.