Torturi de mușchi sufocate cu legume și smântână de hrean
Chiftelele înăbușite cu legume și smântână de hrean sunt o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 338 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fâșii de ardei gras, sare, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet De Top Cu Smântână, Friptură de mușchi cu smântână de tarhon-usturoi, și Pui cu legume în sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smântâna, hreanul și 1/4 linguriță de sare; se amestecă bine cu un bici. Pune deoparte.
Împărțiți carnea în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Așezați chiftelele într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Se presară cu 1/2 linguriță de condimente Cajun. Gatiti 5 minute; întoarceți, presărați cu 1/2 linguriță de condimente Cajun și gătiți 4 minute.
Scoateți chiftelele din tigaie și păstrați-le la cald.
Se acoperă tigaia cu spray de gătit și se pune la foc mediu-mare.
Adăugați ardei gras, 1/4 linguriță sare, dovlecei și ceapă. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți 6 minute sau până când dovlecelul este crocant, amestecând ocazional.
Întoarceți chiftelele în tigaie; adăugați apă. Acoperiți și gătiți la foc mediu 3 minute sau până când ați terminat.
Se servește cu amestec de smântână.