Această rețetă servește 2. Pentru $17.83 pe portie, această rețetă acoperă 87% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 5447 calorii, 125g de proteine, și 340g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână foietaj, șalotă, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Torturi Cu Ciocolată-Amaretti, Italiană Chiftele Tortes, și Torturi blini de Caviar și somon.
Instrucțiuni
1
Acoperiți cartofii cu apă sărată rece cu 1 inch, apoi fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1
Tăiați mărunt ciupercile cu șalotă și cimbru în 2 loturi într-un robot de bucătărie. Saut jumătate de amestec în 2 linguri de unt cu sare și piper după gust într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când ciupercile lichide degajă se evaporă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați 1/4 cană de vin și fierbeți, amestecând, până când vinul se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Transferați într-un castron pentru a se răci, apoi gătiți amestecul de ciuperci rămas în același mod. Condimentează după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, coajați. Forțați cartofii calzi prin moara de alimente într-un castron mare. Se amestecă laptele fierbinte, usturoiul, ceapa verde, restul de 4 linguri unt, mazăre (nu zdrobiți) și sare și piper după gust. Se răcește la temperatura camerei.
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Tăiați 2 felii subțiri pe lungime din părțile opuse ale fiecărei vinete și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Tăiați vinetele pe lungime în felii groase de 1/4 inch, apoi periați ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Aranjați câteva felii de vinete în 1 strat pe raftul unei tigaie pentru pui de carne și fierbeți în loturi de 2 până la 3 inci de la căldură, întorcându-se o dată, până când se înmoaie și se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute în total. Se răcește vinete fierte pe raft broiler 5 minute, apoi se transferă într-o farfurie. Se fierbe restul în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1
Așezați ardeii grași pe părțile lor pe rafturi de arzătoare cu gaz și aprindeți flăcările în sus. (Sau pune ardei pe raft de tigaie broiler aproximativ 2 centimetri de la căldură.) Prăjiți ardeii, întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Transferați ardeii într-un castron mare și lăsați să stea, acoperit, 15 minute. Cojiți ardeii, aruncând piei. Tăiați ardeii pe lungime și deschideți-i plat, aruncând semințele și coastele. Se usucă ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Tigăi cu arc de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Întindeți 1 foaie de foietaj pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 16 x 10 1/2 inch. Tăiați marginile și înjumătățiți patiseria pe lungime. Aliniați jumătate din partea laterală a 1 tigaie cu 1 jumătate de patiserie, lăsând o surplombă de 1 1/2 inch în partea de sus și 1 inch de marginea inferioară pe partea inferioară a tigaiei. Apăsați ușor produse de patiserie în partea de jos a tigaie. Repetați cu restul de jumătate de foaie de aluat, astfel încât partea tigaiei să fie complet căptușită. Apăsați ușor împreună marginile de patiserie unde se întâlnesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în Jumătate
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Roșii Feliate, Opțional
3
Rolați o altă foaie de patiserie într-un pătrat de 14 inci și tăiați-o într-o rundă de 10 inci folosind fundul tăvii cu formă de arc ca ghid. (Rezervați resturi de patiserie pentru o altă utilizare.) Puneți rotund în partea de jos a tigaiei și apăsați marginile pentru a sigila. Răciți tigaia căptușită cu patiserie în timp ce repetați procedura cu tigaia rămasă și încă 2 foi de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1
Presărați uniform fundul cojilor de patiserie cu pesmet. Împărțiți ingredientele de umplere între cojile de patiserie în felul următor, condimentând fiecare strat cu sare și apăsând fiecare strat ferm și uniform în tigăi: amestec de cartofi, 1 cană de brânză (1/2 cană fiecare), vinete, amestec de ciuperci (apăsați ferm pe ciuperci cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate și repetați procesul până când prosoapele sunt aproape uscate), ardei prăjiți și brânză de ceașcă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
2
Întindeți foaia de patiserie rămasă pe suprafața ușor făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 16 x 12 inci, apoi tăiați transversal în benzi late de 1/2 inci cu o roată de pizza sau un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Periați surplombul de patiserie cu ou și aranjați jumătate din benzi într-un model de zăbrele deasupra umplerii fiecărei torte. Tăiați benzi la marginea tigaiei. Apăsați ușor capetele benzilor în produse de patiserie pe părțile laterale ale tigăilor, apoi rotiți consola în marginea interioară a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Periați zăbrele și marginile laminate cu ou. Chill tortes 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1
Poziționați suportul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și acoperiți cu o foaie mare de folie. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți tortele pe folie în cuptor, rotind tigăile la jumătatea coacerii, până se rumenesc bine, 45 până la 50 de minute (dacă tortele devin prea maronii, marginile cortului cu folie).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Transferați torturile în tigăi într-un raft. Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginilor interioare ale tigăilor și îndepărtați cu grijă părțile laterale ale tigăilor. Torturi reci cel puțin 1 oră (pentru a servi cald) și până la 3 ore (pentru a servi la temperatura camerei).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Amestecul de cartofi poate fi făcut cu 1 zi înainte de asamblare și amestec de ciuperci 2 zile și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei și condimentați înainte de a continua. Ardeii pot fi prăjiți cu 3 zile înainte de asamblare și răciți, acoperiți. Aduceți la temperatura camerei și uscați-l înainte de utilizare. Puteți asambla torturi cu 1 zi înainte de coacere și servire. Păstrați răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Transferați la cuptorul fierbinte direct din frigider.