Torturi De Legume

Torturi De Legume
Această rețetă servește 2. Pentru $17.83 pe portie, această rețetă acoperă 87% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 5447 calorii, 125g de proteine, și 340g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână foietaj, șalotă, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Torturi Cu Ciocolată-Amaretti, Italiană Chiftele Tortes, și Torturi blini de Caviar și somon.

Instrucțiuni

1
Acoperiți cartofii cu apă sărată rece cu 1 inch, apoi fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1
Tăiați mărunt ciupercile cu șalotă și cimbru în 2 loturi într-un robot de bucătărie. Saut jumătate de amestec în 2 linguri de unt cu sare și piper după gust într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când ciupercile lichide degajă se evaporă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați 1/4 cană de vin și fierbeți, amestecând, până când vinul se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Transferați într-un castron pentru a se răci, apoi gătiți amestecul de ciuperci rămas în același mod. Condimentează după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, coajați. Forțați cartofii calzi prin moara de alimente într-un castron mare. Se amestecă laptele fierbinte, usturoiul, ceapa verde, restul de 4 linguri unt, mazăre (nu zdrobiți) și sare și piper după gust. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Tăiați 2 felii subțiri pe lungime din părțile opuse ale fiecărei vinete și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Tăiați vinetele pe lungime în felii groase de 1/4 inch, apoi periați ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Aranjați câteva felii de vinete în 1 strat pe raftul unei tigaie pentru pui de carne și fierbeți în loturi de 2 până la 3 inci de la căldură, întorcându-se o dată, până când se înmoaie și se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute în total. Se răcește vinete fierte pe raft broiler 5 minute, apoi se transferă într-o farfurie. Se fierbe restul în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1
Așezați ardeii grași pe părțile lor pe rafturi de arzătoare cu gaz și aprindeți flăcările în sus. (Sau pune ardei pe raft de tigaie broiler aproximativ 2 centimetri de la căldură.) Prăjiți ardeii, întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Transferați ardeii într-un castron mare și lăsați să stea, acoperit, 15 minute. Cojiți ardeii, aruncând piei. Tăiați ardeii pe lungime și deschideți-i plat, aruncând semințele și coastele. Se usucă ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Tigăi cu arc de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Întindeți 1 foaie de foietaj pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 16 x 10 1/2 inch. Tăiați marginile și înjumătățiți patiseria pe lungime. Aliniați jumătate din partea laterală a 1 tigaie cu 1 jumătate de patiserie, lăsând o surplombă de 1 1/2 inch în partea de sus și 1 inch de marginea inferioară pe partea inferioară a tigaiei. Apăsați ușor produse de patiserie în partea de jos a tigaie. Repetați cu restul de jumătate de foaie de aluat, astfel încât partea tigaiei să fie complet căptușită. Apăsați ușor împreună marginile de patiserie unde se întâlnesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Rolați o altă foaie de patiserie într-un pătrat de 14 inci și tăiați-o într-o rundă de 10 inci folosind fundul tăvii cu formă de arc ca ghid. (Rezervați resturi de patiserie pentru o altă utilizare.) Puneți rotund în partea de jos a tigaiei și apăsați marginile pentru a sigila. Răciți tigaia căptușită cu patiserie în timp ce repetați procedura cu tigaia rămasă și încă 2 foi de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1
Presărați uniform fundul cojilor de patiserie cu pesmet. Împărțiți ingredientele de umplere între cojile de patiserie în felul următor, condimentând fiecare strat cu sare și apăsând fiecare strat ferm și uniform în tigăi: amestec de cartofi, 1 cană de brânză (1/2 cană fiecare), vinete, amestec de ciuperci (apăsați ferm pe ciuperci cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate și repetați procesul până când prosoapele sunt aproape uscate), ardei prăjiți și brânză de ceașcă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Întindeți foaia de patiserie rămasă pe suprafața ușor făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 16 x 12 inci, apoi tăiați transversal în benzi late de 1/2 inci cu o roată de pizza sau un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Periați surplombul de patiserie cu ou și aranjați jumătate din benzi într-un model de zăbrele deasupra umplerii fiecărei torte. Tăiați benzi la marginea tigaiei. Apăsați ușor capetele benzilor în produse de patiserie pe părțile laterale ale tigăilor, apoi rotiți consola în marginea interioară a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Periați zăbrele și marginile laminate cu ou. Chill tortes 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
1
Poziționați suportul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și acoperiți cu o foaie mare de folie. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Coaceți tortele pe folie în cuptor, rotind tigăile la jumătatea coacerii, până se rumenesc bine, 45 până la 50 de minute (dacă tortele devin prea maronii, marginile cortului cu folie).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Transferați torturile în tigăi într-un raft. Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginilor interioare ale tigăilor și îndepărtați cu grijă părțile laterale ale tigăilor. Torturi reci cel puțin 1 oră (pentru a servi cald) și până la 3 ore (pentru a servi la temperatura camerei).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Amestecul de cartofi poate fi făcut cu 1 zi înainte de asamblare și amestec de ciuperci 2 zile și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei și condimentați înainte de a continua. Ardeii pot fi prăjiți cu 3 zile înainte de asamblare și răciți, acoperiți. Aduceți la temperatura camerei și uscați-l înainte de utilizare. Puteți asambla torturi cu 1 zi înainte de coacere și servire. Păstrați răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Transferați la cuptorul fierbinte direct din frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista