Torturi Cu Ceai De Tigru: Les Tigres
Torturi de ceai de tigru: Les Tigres ia în jur 2 ore și 23 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție conține 281 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, făină, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Funcționează bine ca un desert ieftin. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Ceai De Tigru, Tigres (midii umplute spaniole), și Prăjituri Cu Ceai De Mere.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt 48 cutii de mini-briose. (Există suficient aluat pentru a face 48 de prăjituri în cutii cu o capacitate de 2 linguri sau 16 prăjituri în cutii standard de briose care conțin 1/3 cană.)
Lucrând într-un bol de amestecare mediu cu un tel, bateți albușurile doar pentru a le rupe.
Adăugați migdalele măcinate, zahărul, făina și siropul de porumb și amestecați până când aluatul este neted. (Dacă doriți, puteți acoperi vasul strâns cu folie de plastic și refrigerați până peste noapte.)
Puneți untul într-o cratiță mică și aduceți-l la fierbere la foc mediu.
Scoateți untul de pe foc și amestecați-l în aluat. Când aluatul nu mai este cald, amestecați chipsurile de ciocolată.
Puneți aproximativ 1 lingură de aluat în fiecare formă de brioșă. (Dacă utilizați cutii de dimensiuni obișnuite, utilizați aproximativ 3 linguri de aluat pentru fiecare matriță de brioșă.)
Coaceți prăjiturile timp de 15 până la 18 minute sau până când sunt umflate și aurii; un cuțit introdus în centrul prăjiturilor ar trebui să iasă curat. Lăsați prăjiturile să se răcească timp de 2 sau 3 minute, apoi întoarceți-le pe rafturi pentru a se răci la temperatura camerei.
Când prăjiturile sunt reci, le puteți acoperi cu ganache, dacă doriți.
Puneți ciocolata și untul într-un castron rezistent la căldură. Aduceți smântâna grea la fiert într-o cratiță mică.
Se toarnă crema peste ciocolată, se lasă să se odihnească 30 de secunde, apoi se amestecă ușor crema în ciocolată cu un tel mic. (Amestecați, nu bateți-nu doriți să bateți aer în ganache.) Ganache este acum gata pentru a fi folosit ca o baie.
Așezați prăjiturile tigru cu susul în jos pe un suport de răcire. (Pentru a vă proteja blatul, puneți o foaie de pergament sau folie sub raft.) Unul câte unul, înmuiați fundul prăjiturilor în ganache, glazurându-le cu ganache până la jumătatea drumului. Întoarceți prăjiturile în raft pentru a seta aproximativ 1 oră la temperatura camerei sau 15 minute la frigider.
Păstrare: Tigrele se vor păstra într-un recipient acoperit la temperatura camerei timp de până la 3 zile, deși tigrele acoperite cu ganache se consumă cel mai bine în ziua în care sunt făcute. Ambalate etanș, prăjiturile tigru pot fi congelate până la 1 lună.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "