Tortul de ciocolată al mamei
Tortul de ciocolată al mamei este un vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 255 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, făină, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, Orezul spaniol al mamei, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de copt de 9x13 inch.
Crema de zahăr și scurtarea împreună până la lumină și pufos.
Adăugați ouăle și amestecați bine. Se amestecă cacao, lapte, făină, praf de copt, cafea clocotită, bicarbonat de sodiu și extract de vanilie.
Se amestecă până se combină.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.