Tortul de ciocolată al diavolului

Tortul de ciocolată al diavolului
Tortul de ciocolată al diavolului ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 933 calorii, 13g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru 1,74 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, ciocolată semidulce, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Tort de ziua de naștere cu ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de cremă de unt de ciocolată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de cremă de unt de ciocolată, și Tort alimentar al diavolului cu ganache de ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 10-inch springform pan 21/2-inch largă acetat panglică, vezi Cook ' s Note*.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Unt și făină o tigaie cu formă de arc de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Cerneti faina, cacao, bicarbonatul de sodiu si sarea de 3 ori, dati deoparte. Se unge untul cu zahărul până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați ouăle câte 1 bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Combinați zeama, cafeaua și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
7
Se amestecă 1/3 din ingredientele uscate, apoi jumătate din ingredientele umede. Repetați cu ingredientele uscate și umede rămase, terminând cu uscat.
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
9
Coaceți timp de 1 oră, până când o frigăruie introdusă în mijlocul tortului iese curată. scoateți tortul din tigaie după 15 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Tăiați tortul în 2 straturi.
11
Sandwich biciuit ganache între cele 2 straturi și se întinde mai mult ganache pe partea de sus și părțile laterale ale tortului. Înfășurați acetatul acoperit cu ciocolată în jurul tortului, cu partea de ciocolată, suprapunând ușor capetele. Refrigerați tortul până când ciocolata din panglică s-a întins. Îndepărtați cu grijă acetatul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
12
Într-o oală medie la foc mare aduceți crema la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata. Se amestecă rapid până când toată ciocolata s-a topit și amestecul are o culoare uniformă netedă. Se răcește la temperatura camerei amestecând ocazional. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Bateți ganache-ul într-un castron răcit până se formează vârfuri rigide, consultați nota bucătarului*.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Tăiați o bucată de panglică de acetat de 2 1/2 inci lățime suficient de lungă pentru a înfășura complet tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
15
Așezați acetatul pe o suprafață plană și întindeți ciocolata uniform pe toată suprafața folosind o spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
16
Ridicați cu grijă acetatul, partea de ciocolată spre tort și înfășurați-l, apăsându-l ușor pe partea laterală a tortului. Lucrați rapid; ciocolata ar trebui să fie încă lipicioasă atunci când este înfășurată pe tort. Refrigerați tortul până când ciocolata din panglică s-a întins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul de ciocolată. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista